Phyllies designe Chocolat

Phyllies is gestart met Designe Chocolat 

Prachtige chocolade handgemaakt van echte Belgische chocolade.

 

Allergenen: Onze chocolade kan sporen van noten, soja, tarwe en melk bevatten. 

Grondstoffen en duurzaamheid:

Steeds meer consumenten verwachten transparantie en authenticiteit. Ze willen weten wat ze eten, waar het vandaan komt en welk verhaal erachter zit. Vandaag wil zelfs één op de twee klanten weten of het teelt- en verwerkingsproces volgens groene, eerlijke en ethische normen verloopt.

Wij zijn trots om te kunnen melden dat de chocolade die in onze producten wordt verwerkt gemaakt is van duurzaam geteelde cacaobonen.

Het grootste deel van de volledige cacaovoorraad wordt geteeld in West-Afrika, in enkele van de armste streken op de wereld. Het inkomen van de bevolking hangt af van de landbouw en de natuurlijke bronnen. Cacao is een complex gewas met hoge eisen: de juiste omstandigheden, veel verzorging en een speciale groeitechniek.
Callebaut® begrijpt dat deze factoren de toekomst van cacao in gevaar brengen en lanceerde daarom het Growing Great Chocolate™ programma. Door een direct partnership te realiseren met coöperatieven van cacaoboeren wil Callebaut® van cacaoteelt een duurzame bron van inkomsten maken voor de cacaoboeren en hun families.

 

 

Voor al onze producten geld een levertijd van 14  dagen, de producten worden pas gemaakt na bestelling en betaling.

 

 

 

 

© 2014 - 2021 Phyllies Boutique de Chocolat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel