Venchi kerst

Venchi Italiaanse kerstchocolade

In de chocoladefabriek van Venchi is een bijzondere plek te vinden: een geheime kamer waar mannen en vrouwen van alle leeftijden hun tijd kunnen besteden aan het spelen met de beste cacao, melk, hazelnoten, pistachenoten en alle natuurlijke ingrediënten die jij zou kunnen bedenken... Alles om al jouw verlangens om te zetten in chocolade!

Maar naast tijd en de vruchten van de natuur is er nog een ingrediënt dat niet minder belangrijk is: verbeelding.
“Waarom vul je dit blokje pure chocolade niet met een chocoladeroom en doe je er wat microbolletjes van pure chocolade bovenop?" zei meneer Venchi op een dag, en hij vond de eerste Chocaviar uit.
"Hier is een Cremino met afwisselende laagjes gianduja en licht gezouten pistachenoten ..." "Maar dat bestaat niet!"
"Natuurlijk bestaat het, ik heb het net gedaan", riep de uitvinder van de pistache Cremino eens uit.
We weten zeker dat je onze chocoladefabriek wilt bezoeken, de chocoladewatervallen wilt bewonderen en jezelf wilt verliezen in de geur van vers geroosterde hazelnoten ... en ren dan op een gegeven moment door de gangen, roepend: “kijk, kijk, ik deed het! Hier is de hazelnootchocolade die ik altijd al wilde proeven. "
Helaas is er maar één andere persoon die deze kamer binnen kan: Santa Christmas. Om alle chocolaatjes te ontdekken die we dit jaar hebben uitgevonden, hoef je alleen maar te wachten tot de kerstman ze onder je boom heeft gezet!​

Ontdek snel de collectie kerstchocolade van dit jaar op onze webshop.

 

 

 

 

© 2014 - 2021 Phyllies Boutique de Chocolat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel