lactose vrij, 100% Natuurlijk & handgemaakt Glutenvrij en vegan opties Laag in koolhydraten

Leverbaar vanaf eind Februari 2022

 

Eindelijk hebben we het gevonden, de lactose vrije 100% Natuurlijk & handgemaakt Glutenvrij en veel vegan opties Laag in koolhydraten chocolade.

u kunt deze bestellen op de web site of in de winkel.

Hierbij een stukje van de eigenaresse van deze heerlijke chocolade.

Ik ben geboren en getogen in Peru, een van de grootste producenten van cacao ter wereld. Ik had een oom die cacao verbouwde en verkocht aan een andere oom die er chocola van maakte. Een familiebezoek bestond vaak uit een bezoek aan de plantages en even meehelpen met chocola maken. Om daarna van een (h)eerlijk stukje zelfgemaakte chocola te mogen genieten.

5 jaar geleden heb ik ontdekt dat ik veel voedsel intoleranties had, dus ik moest mijn (toen al gezonde) dieet flink aanpassen. In mijn zoektocht naar een beter fysiek welzijn, heb ik ontdekt dat er geen chocola te vinden was voor een aangepast en gezond dieet.

Chocola maken, gewoon zoals het door "Moeder Natuur" bedoeld is. Met alleen natuurlijke ingrediënten die worden geselecteerd op basis van de voedingswaarde en met een geweldige smaak.
Vanzelfsprekend zo veel mogelijk biologisch. 

Met mijn chocola wil ik vernieuwing brengen op de traditionele chocolademarkt en de consument bewust maken dat een (h)eerlijke chocola echt gezond kan zijn. Voor iedere fijnproever en chocoladeliefhebber, zelfs voor degene die dacht niet van chocola te houden. 

                            

Eingelijk is chocola helemaal niet ongezond zoals de meeste mensen denken. Chocola wordt gemaakt van cacaobonen, en die zitten vol antioxidanten en gezonde vetten.

Commerciële chocola bevat toegevoegde suikers en kunstmatige toevoegingen wat die chocola ongezond maakt. De meeste chocola bevat weinig cacao, maar vooral suiker (tot wel 70%!) en ongezonde plantaardige vetten. 

Om al deze toevoegingen te vermijden en een echt gezonde en (h)eerlijke chocola te maken, kwam ik in aanraking met het "bean-to-bar" proces. Op deze manier heb ik volledige controle over al de ingrediënten van mijn chocola.

Beanberry

(H)Eerlijke chocola smaakt zoeter!

Daarom zijn al onze cacao ingrediënten ingekocht bij biologische en fair trade gecertificeerde boeren. 

100% Traceerbaar. 

Dit betekend dat de cacao niet is bespoten met bestrijdingsmiddelen en de boeren krijgen een eerlijk loon. Tevens weten we welke zak cacao-bonen van welke boer komt. 

Om de chocola heerlijk zoet te maken gebruiken we Biologisch Erythirol en Xylitol. 

Deze 2 suikers zijn 100% natuurlijk en komen voor in fruit en gefermenteerd voedsel. Ze zijn laag in calorieën en hebben een zeer laag GI. Dat betekend dat je suikerspiegel niet aangetast wordt.

Voor sommige bonbons gebruiken we een beetje honing (0.5%). 

Chocola maak iedereen gelukkig. Kleur wordt ook vaak gebruik om vrolijkheid in het leven te brengen. Dus wij brengen deze 2 concepten samen om zoetigheid en vrolijkheid te brengen.

Wij gebruiken alleen natuurlijke kleurstoffen, zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen. De kleuren mengen we zelf om nog meer variatie te brengen.

Daarom is iedere bonbon en reep 100% uniek.

Al onze producten zijn van natuurlijke oorsprong, zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige smaakversterkers / kleurstoffen. Altijd GMO vrij en zoveel mogelijk biologisch.

In de ingrediëntenlijst zal je vooral fruit en noten terug vinden. Vaak ook een beetje kokosnoot suiker of honing (<2%) om de zoetigheid op peil te brengen. Soms ook kruiden om de smaak te versterken. Vitamine C en appelpectine gebruiken we als natuurlijke conserveringsmiddelen.  

 

We gebruiken alleen ingrediënten die van nature glutenvrij zijn en, indien mogelijk, kiezen we voor ingrediënten die in een glutenvrije omgeving zijn verpakt.

Omdat ik zelf gluten-intolerantie heb, werken wij ook in een
glutenvrije keuken. 

Om een romige smaak in onze chocola en bonbons te brengen gebruiken wij biologische kokos- en amandelmelk.

Alle onze repen zijn vegan. Voor de vulling van sommige bonbons gebruiken we bio honing (<0.5%). De honing is ingekocht van een lokale imker en dus 100% vrij van dierenleed..

 

 

 

per pagina
per pagina
© 2014 - 2022 Phyllies Boutique de Chocolat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel