Maak je eigen bonbons pakket

Maak je eigen Chocolade Bonbons-pakket van Phyllies chocolat


Alle chocolade fans opgelet! Maak nu zelf heerlijke chocoladebonbons met dit basis Chocolade Bonbon-pakket van Phyllies Chocolat. Met dit pakket heb je alles (m.u.v. een bakje om chocolade in te smelten) in huis wat je maar nodig hebt om bonbons te maken. Voor het maken van chocolaatjes heb je even de tijd nodig, maar daarna heb je wel overheerlijke zelfgemaakte bonbons. Het is zeer fijn om met deze producten te werken en door ze te gebruiken weet je zeker dat je bonbons krijgt van goede kwaliteit.

Het is meer dan chocolade
Wanneer je het bonbon-pakket van Phyllies Chocolat bestelt krijg je niet alleen de chocolade en vulling toegestuurd, maar er is nog meer. Je krijgt namelijk ook 20 wegwerp spuitzakken en een aantal producten die je vaker kunt gebruiken, zoals: een bonbonvorm, een krabber, een digitale thermometer en een uitgebreid receptenboekje. Laat het maken van je eigen chocolaatjes maar beginnen!

Inhoud van het pakket

1x Callebaut Chocolade Callets Melk 1kg 
1x Chocolate World Bonbonvorm (willekeurig)
1x Krabber 
1x Brand New Cake Digitale Thermometer 
1x Brand New Cake Spuitzakken Wegwerp 20st 
1x Caramelvulling Zeezout 110g
1x Receptenboekje 
Hoe maak je chocolade bonbons
Stap voor stap staat in het uitgebreid receptenboekje van Baktotaal beschreven hoe je verrukkelijke chocolaatjes kunt maken. Door de duidelijke stappen die in het boekje staan beschreven is het makkelijker om bonbons te kunnen maken.

Bestel direct het maak je eigen chocolade bonbons-pakket
Wil je  al aan de slag met je bonbons-pakket? Bestel dan snel!. Laat je gasten en jezelf niet te vergeten binnenkort genieten van je zelfgemaakt bonbons.

  • Phyllies Bonbon pakket
    Phyllies Bonbon pakket

    Maak nu zelf heerlijke chocoladebonbons met dit basis Chocolade Bonbon-pakket van Phyllies Chocolat

    € 59,95
© 2014 - 2023 Phyllies Boutique de Chocolat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel