Siliconen Bakvorm

Productinformatie
Siliconen Bakvorm (siliconflex)
Deze siliconen bakvorm is geschikt voor het bereiden bonbons en  van zowel koude als warme producten, omdat het siliconen materiaal tegen temperaturen van -60°C tot 230°C bestand is. De voordelen van deze bakvorm zijn: de bakvorm kleeft niet, kan gemakkelijk geplooid worden en geeft geen geur en smaak af. Kan gebruikt worden in de oven, microgolfoven, diepvriezer en koelkast. Tevens is deze siliconen bakvorm vaatwasmachinebestendig.

 

 

Bakvormen siliconen kopen
Siliconen bakvormen zijn ideaal als hulpmiddel bij het bakken. Door de soepele vorm van siliconen bakvormen kun je het baksel gemakkelijk uit de vorm storten op bakpapier of een schaal om af te koelen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende vormen te maken met behulp van een siliconen vorm. Voor bakken met kinderen zijn deze siliconen vormen heel geschikt, omdat je er allerlei leuke figuren mee maken. Kinderen vinden het vaak heel leuk om aparte vormpjes te maken, dat gaat met een siliconenvorm prima. Je hoeft geen ingewikkelde toeren uit te halen om een goede vorm te krijgen en dat scheelt een hoop tijd. Kortom, met deze vorm maak je de lekkerste muffins, koekjes en andere gebakjes.

De voordelen van siliconen bakvormen
Bakvormen siliconen hebben een aantal handige voordelen. Ten eerste kun je ze moeiteloos vullen met beslag of deeg. Alle vormen worden even groot, je baksels zien er na het bakken allemaal hetzelfde uit. Daarnaast is een siliconen cakevorm of siliconen muffinvorm probleemloos schoon te maken in een sopje met afwasmiddel. Zelfs aangekoekte restjes laten gemakkelijk los. Omdat siliconen vormen in verschillende maten verkrijgbaar zijn kun je er heel veel varianten gebak, koekjes en bonbons mee maken. Ze zijn daarnaast ook eenvoudig op te bergen doordat ze stapelbaar zijn als je meerdere vormen van dezelfde maat hebt.

Invetten bakvorm van siliconen
Wat veel mensen zich afvragen: moet je bakvormen van siliconen invetten? Dit is bij bijna alle soorten bakvormen nodig, het is vrij onmogelijk je gebak er anders heel uit te krijgen. Een siliconen bakvorm heeft een goede anti-kleeflaag waardoor invetten eigenlijk niet nodig is. Wij adviseren bij het eerste gebruik wel de bakvorm even licht in te vetten, zodat het de volgende keren niet meer nodig is. Gebruik je een siliconen bakvorm met heel veel details? Dan kan het raadzaam zijn deze in te vetten om je gebak er mooi uit te krijgen.

© 2014 - 2023 Phyllies Boutique de Chocolat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel