Sicilian Factory, Siciliaanse geschenken

Sicilian Factory, Siciliaanse geschenken

 

Sicilian Factory, Siciliaanse geschenken
Mooi gedecoreerd blik met marmelade en jam confituur of gedecoreerde dozen met draagkoord eveneens met marmelade en jam confituur. Daarnaast leuke potjes smeerbare crèmes met gedecoreerde sleeves met Siciliaanse print.

 

Sicilian Factory, Italiaanse jam, honing en smeerbare crèmes - CiaoHelena, groothandel Italiaanse delicatessen
Sicilian Factory is een jong bedrijf opgericht via de samenwerking van een team van gekwalificeerde mensen met een diepgewortelde liefde voor het Siciliaanse grondgebied in al zijn vormen, van geschiedenis tot cultuur, van traditie tot moderne toekomst.​

Sicilian Factory is opgericht om producten aan te bieden met een hoog culinair profiel, van jam met rietsuiker tot lactosevrije smeerbare zoete crèmes. Sicilian Factory is gebaseerd op de waarden van biodiversiteit en eco-duurzaamheid en maakt dit tot een prominent element in zijn producten en gebruikt geen gehydrogeneerde vetten, aroma's en zuren van chemische aard. Ze geven bijzonder om het milieu, maar vooral ook om degenen die er in leven.

Sicilian Factory selecteert alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen in haar producties, volgens het principe: als het fruit goed is, de jam ook goed is. Hun missie is om hun producten steeds meer bekendheid te geven, maar vooral de liefde en passie die ze steken in het maken ervan.
Ze willen de cultuur van gezond eten steeds meer verspreiden en bevestigen, en ook initiatieven op scholen promoten, omdat ze vinden dat voedseleducatie net zo belangrijk is als taal en wiskunde. 

Sicilian Factory biedt onconventionele producten, hun crèmes en jams zijn uniek vanwege hun goedheid en hun honing voor zuiverheid. Wat ze graag zeggen wanneer ze hun producten presenteren, is dat om ze zo goed te laten smaken, ze de producten rijk maken aan fruit. Maar wat doen ze er niet in om ze zo goed te maken? Kijk maar eens naar de ingrediënten en je realiseert je de eenvoud van de ambachtelijke producten.

Als importeur en Italiaanse delicatessen groothandel importeert CiaoHelena de Italiaanse jam, honing en smeerbare crèmes speciaal voor de Nederlandse professional. 

© 2014 - 2022 Phyllies Boutique de Chocolat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel