28Pastai, Italiaanse pasta

28Pastai, Italiaanse pasta

 

28Pastai
Italiaanse pasta - de pasta van 28Pastai
Soms zitten buitengewone dingen verborgen in de simpele dingen. Pasta is traditie, en de uitdaging voor 28Pastai was om innovatief te zijn met behoud van authenticiteit. En ze willen geven aan degenen die van ambachtelijke pasta houden, geven wat wordt verwacht van echte Gragnano pasta, en zelfs meer. De pasta van 28Pastai:
​smaakt als brood
is vasthoudend
is bestand tegen de meest veeleisende koker en moderne kooktechnieken
geeft zeer weinig zetmeel af

 


Gevestigd in het Zuid-Italiaanse Gragnano; elke plaats heeft zijn waarde en voor de hele wereld betekent Gragnano pasta. De combinatie van water, tarwe en wind heeft de pastatraditie doen ontstaan. 28Pastai streeft dagelijks naar innovatie en verrijking van het traditionele recept om te komen tot de beste pasta in de wereld. Een pasta die niet alleen geschikt is voor de thuiskok, maar zeker ook voor de meest veeleisende professionele koker die moderne kooktechnieken gebruikt.

In de vallei van de molens in Gragnano was er een moment dat twee werelden in evenwicht waren. Er waren 28 molens en ook 28 pastafabrieken. Dat exacte moment inspireerde het bedrijf in de naam 28Pastai, oftwel 28Pastamakers. Het is via hun gezichten, hun namen en hun verhalen waar de pasta uit voortkomt. 
De tarwe die wordt toegepast is een zorgvuldige selectie van de beste Italiaanse harde tarwe die groeit langs de centrale Adriatische kuststreek tussen Abruzzo en Molise. Door de zachte afwisseling van zee- en landbriesjes en de matigende invloed van de zee maken dat deze hoogwaardige tarwe geen pesticiden nodig heeft. 
De verpakkingen van 28Pastai zijn 100% milieuvriendelijk en er wordt uitsluitend recyclebaar papier gebruikt. De dozen hebben een praktische dosering en zijn voorzien van een handig open- en sluitsysteem. Maar wat de pasta en verpakking het meest bijzonder maakt is de QR-code die onder op de doos staat. Elke doos met pasta is op deze manier traceerbaar; de locatie van de velden waar de tarwe vandaan komt, de teeltvelden en je ontdekt bij welke temperatuur en gedurende hoeveel uur de specifieke partij pasta is gedroogd. 28Pastai biedt maximale transparantie en is de eerste pastaleverancier die gebruik maakt van deze blockchain technologie. 
Maar bovenal: de ambachtelijke pasta van 28Pastai behoort tot de lekkerste ter wereld!

 

Alleen 100% Italiaanse tarwe
Het griesmeel dat 28Pastai gebruikt is een zorgvuldige selectie van de beste Italiaanse harde tarwe die groeit langs de centrale Adriatische kuststreek regio, tussen Abruzzo en Molise, op de Frentane heuvels, een land vol tarwe, wijn- en olijfgaarden, doorgroefd door rivieren en
stromen door de valleien waar de zachte afwisseling van zee- en landbriesjes en de matigende invloed van de zee, het gebied nog idealer maken voor de teelt van hoogwaardige tarwe, die daardoor geen pesticiden nodig heeft.

Exclusief mengsel
Na langdurig onderzoek is het resultaat een exclusief mengsel op maat voor 28 Pastai van Zara Cereali, die de tarwe van griesmeel tot maalfase controleert. Samen met 28Pastai deelt Zara Cereali de waarden van transparantie en de wens om veilige en gezonde Italiaanse grondstoffen van uitstekende kwaliteit aan de consument en professional te bieden.

taliaanse tarweketen traceerbaarheid, temperatuur en droogtijd gecertificeerd in blockchain
28Pastai kan vertellen over de herkomst van de tarwe, het langzame drogen op lage temperatuur van hun pasta, maar ze bewijzen het liever dankzij de traceerbaarheid van hun keten, de locatie van de tarwevelden waar het griesmeel vandaan komt en de droogtemperatuur en -tijd  gecertificeerd in blockchain. 
Maximale transparantie voor de meest veeleisende consument en professional die door het scannen van
de QR-code op de verpakking, kan controleren waar de tarwe vandaan komt, waar de teeltvelden zijn en kan inzien bij welke temperatuur en gedurende hoeveel uur de specifieke partij pasta is gedroogd. 

 

Picture

Foto

Duurzame verpakking
100% milieuvriendelijk papier en bioplastic (alleen recyclebaar papier)
Praktische doseerhulp
Handig open- en sluitsysteem
​Met de hand verpakt

Intern laboratorium
Dankzij de expertise en de professionaliteit van een intern team, gespecialiseerd in voedselkwaliteitscontrole en een
team van levensmiddelentechnologen, voert 28Pastai 
specifieke testen uit op:
​Griesmeel
vochtigheid
granulometrie
eiwitten
Deegwaren (op het eindproduct)
vochtigheid
kooktest
dimensionale kenmerken - dikte, diameter en lengte
Verpakking
verpakking en product uniformiteit

Picture

Picture

pasta groothandel

groothandel fusilli pasta

© 2014 - 2023 Phyllies Boutique de Chocolat | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel